Station Anděl rozšířil své menu opět v americkém stylu

18.01.2025
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Restaurace Station Anděl otevřela na podzim minulého roku. Autentický americký podnik si získal své místo v gastronomickém světě velmi rychle. Ovšem neusnul na vavřínech a s příchodem nového roku rozšířil své menu o řadu lahodných burgerů, které potěší každého…

Libeřské lahůdky expandují do Českých Budějovic, místní dostali vlastní chlebíček Budějčák

02.01.2025
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Libeřské lahůdky, tradiční rodinná firma s více než třicetiletou historií, otevřely svou první pobočku mimo Prahu a Středočeský kraj v centru Českých Budějovic. Jihočeská metropole se tak stala osmnáctým místem, které nabídne zákazníkům kompletní sortiment lahůdek…

Vánoční dárky pro kávové nadšence: Trvalý zážitek z každého šálku

10.11.2024
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Vánoce se blíží a s nimi i dilema, čím obdarovat své blízké. Pokud máte v rodině či mezi přáteli kávového nadšence, nabízíme vám několik tipů, které promění každé ráno v nezapomenutelný a lahodný zážitek. Od stylových kávovarů přes praktické doplňky až po…

Sezóna vína a veselí. Jak během září a října naplno vytěžit kalendář oblíbených vinobraní?

11.09.2024
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Vinařská sezóna v České republice je za rohem a milovníci královského moku mají před sebou jedinečnou příležitost zažít skvělou atmosféru přímo u zdroje na vinobraních! Užijte si podzim v podobě objevování krásy českých i moravských vinic a vychutnání si rozmanitých…

Ochutnejte nové ořechové kuličky od Šufanu. Poctivost sbalená do práce i na výlet.

19.07.2024
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Šufan má pro vás novinku, kterou si zamilujete na výletech i v práci – mandlové, čokoládové a pekanové kuličky. V čem jsou speciální? Rozlučte se s hutnými kuličkami plnými nesmyslů a nehledejte v nich žádnou datlovou pastu, jen spoustu pražených ořechů, ořechového…

Legenda mezi pochody „Pivovarská čtvrtka" oslavila 50. výročí a přilákala letos více než 3 000 výletníků

31.05.2024
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

V sobotu 18. května vyrazilo do jesenických hor více než 3 000 turistů. Opravdové turisty totiž neodradí ani rozmarné jesenické počasí. Své o tom ví organizátoři letošní výroční Pivovarské čtvrtky – legendárního pochodu, který slaví již 50 let. V cíli na účastníky…

Nejlepší snídaně v Praze? Se zážitkem v Mondieu!

02.05.2024
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Stylová značka kaváren s francouzským šarmem Mondieu úspěšně funguje na trhu už deset let. Vznikla coby rodinný podnik na Slovensku a dnes úspěšně expanduje. V současnosti najdete už 2 bistra Mondieu v Praze (třetí se chystá), osm na Slovensku a tři dokonce v Dubaji (čtvrtá se…

Oslavte mezinárodní den pizzy jednou takovou domácí!

09.02.2024
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

9. února po celém světě slavíme Mezinárodní den pizzy, což je skvělá příležitost pro všechny milovníky této italské ikony, jak si na ni pochutnat bez výčitek! Ať už s ananasem či bez něj, oslavujte opravdu stylově. Abyste si mohli pizzu vyladit dle svých chutí až do…

Naše šumivá vína dobývají svět! Jaké vybrat na konec roku?

20.12.2023
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Moravská a česká šumivá vína perlila na mezinárodních soutěžích. Podařilo se jim získat medaile z Concours Mondial de Bruxelles, ze zimní edice Berliner Wein Trophy 2023, z londýnského Decanteru nebo amerického Texasu. Ve světě se o nich už ví, takže je nejvyšší čas si v…

Rio Mare: Tři lahodné varianty tuňáka Tonno Per Pasta pro každou příležitost

10.10.2023
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Pro milovníky vynikajícího tuňáka je značka Rio Mare synonymem kvality a výrazného chuťového zážitku. S novými variantami Tonno Per Pasta přináší Rio Mare nejen zaručenou kvalitu, ale také možnost vytvořit si dokonalé italské pokrmy pro každou příležitost. Připravte se na…


Create Account



Log In Your Account