Objevte zdravou chuť pohanky

27.08.2019
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Pohanka je nevýslovně bohatým zdrojem mnoha vitamínů, minerálních látek a vlákniny. Přesto jí většina lidí nemůže přijít na chuť. A to je velká škoda. Josef Tydlačka, šéfkuchař Spa hotelu Lanterna, proto připravil několik receptů, díky nimž zjistíte, že pohanka je…

Jahodová a borůvková ZMRZKA od Hollandie

10.07.2019
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Svěží, lehká, lahodná, božská… Vaše chuťové pohárky si právě podmanila nová ZMRZKA od české mlékárny Hollandia. Perfektně vyváženou chuť dodává této novince příjemně nakyslý jogurt s prospěšnými kulturami BiFi, voňavé a slaďoučké jahody nebo borůvky a hořká…

Mikrodrink Waterdrop s extrakty ze superpotravin z celého světa

06.06.2019
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Dny jsou čím dál teplejší, a proto je potřeba myslet na kvalitní pitný režim, který je pro naše vyčerpané tělo po dlouhé zimě velmi důležitý. Nezapomínejme vypít každý den alespoň 2 litry tekutin a při sportu ještě víc. Pro náš organismus je nejvhodnější voda, kterou…

Velikonoce - svátky jara s Mlékárnou Valašské Meziříčí

10.04.2019
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Velikonoce - svátky jara s Mlékárnou Valašské MeziříčíVelikonoce jsou nejvýznamnějším svátkem křesťanů. Pro hodně lidí znamenají Velikonoce především svátky jara, které oslavují probouzení a plodnost přírody, naději a lásku. Dodržují se nejrůznější velikonoční…

Počet celiaků v ČR dramaticky roste – přibývá speciálních potravin

30.03.2019
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Počet celiaků v ČR dramaticky roste – přibývá speciálních potravinV současné době představuje jedinou možnost léčby celiakie přísná bezlepková dieta, kdy lidé ze své potravy natrvalo vyloučí lepek. Výrobky z pšenice, žita či ječmene musí vyměnit za bezlepkové. S…


Create Account



Log In Your Account