Limitovaná mikulášská edice sušenek z Biopekárny Zemanka je i pro vegany

23.11.2021
Gastronomie a recepty

Anděl i čert chodí do našich domácností každý rok 5. prosince večer. Už teď můžete začít na mikulášskou nabídku leštit boty, protože letos v nich možná najdete sladkou odměnu v podobě limitovaných sušenek z Biopekárny Zemanka. A o radost z nich se navíc můžete bez obav…

Podzimní recepty, které zahřejí

12.11.2021
Gastronomie a recepty / Recepty

Chladný a sychravý podzim je obdobím, kdy si rádi dopřejeme něco teplého, co nás zároveň pořádně zasytí. Ideálním nápadem jsou proto vydatné polévky bohaté na ingredience, pro které nemusíme chodit daleko. Brambory, houby nebo kořenová zelenina? To vše by nám v těchto…

Kuchařka Chili Ta Tuy zahájila turné u českých výrobců potravin

10.11.2021
Gastronomie a recepty

Jak vznikají kvalitní české potraviny? Kdo jsou lidé, kteří se starají o to, abychom měli dostatek jídla na našich stolech? I na tyto otázky se rozhodla odpovědět kuchařka a moderátorka Chili Ta Tuy v rámci projektu Žijeme jídlem. A aby dostála své pověsti perfektní kuchařky,…

Vůně Vánoc z Valašska

08.11.2021
Gastronomie a recepty

Připravovat vánoční cukroví, aby bylo krásně uleželé a křehké, se vyplatí vždy s mírným předstihem. Při volbě surovin na pečení je dobré vybírat ty kvalitní, protože na chuti se to opravdu projeví. Mlékárna Valašské Meziříčí nabízí produkty, které vánočnímu…

Salente Ario - multifunkční hrnec s horkovzdušnou troubou aneb Jak vařit rychle, šetrně a ekologicky

23.09.2021
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

I když vaření milujete, určitě jste rádi, pokud vám nezabere půl dne. Jak tedy vařit rychle, chutně a zdravě zároveň? Třeba multifunkčním hrnci Salente Ario s nerezovou nádobou, který má dokonce i horkovzdušnou troubu! A také naprosto vychytanou nádobku na přílohu. Díky ní…

Podzim v kuchyni se značkou TEFAL s recepty Ondry Slaniny

21.09.2021
Gastronomie a recepty / Recepty

Jakmile rtuť teploměru začne klesat stále níž, houstnou ranní mlhy a prší čím dál víc, znamená to jediné – vládu nad časem přebírá Podzim. Chladivé počasí v nás ale vyvolává, krom hromady negativních pocitů, také chuť. Chuť na něco vydatného, rozhodně ne…

Myslíte si, že vás brambory nemají čím překvapit? Dokážeme vám, že ano!

31.08.2021
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Brambory, které se do Evropy dostaly z Jižní Ameriky díky španělským mořeplavcům, byly ve svých počátcích brány spíše jako kuriozita. Zatímco venkované k nim chovali nedůvěru a nevěděli, co z nich připravit, panstvo brambory konzumovalo a hrdě se zdobilo jejich květy. Mezi…

Kakao – super potravina no. 1

13.07.2021
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Theobroma – nápoj bohů nebo chcete-li božský nápoj. Latinský název pro kakao, jež je top super potravinou, kterou znají lidé po celém světě. Málo kdo však už ví, proč je kakao tak vzácnou super potravinou. Obsahuje totiž téměř všechny látky, které jsou důležité pro…

Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2021

17.06.2021
Gastronomie a recepty

Ročník přinesl mnoho inovací, velký zájem o program a poukázal na současné trendy eko, bio a vegan

Zažijte hravé a chutné léto se zmrzlinami Polárka

06.06.2021
Gastronomie a recepty / Gastronomické tipy

Polárka vstupuje i do letošní zmrzlinové sezony v plné síle. Hlavní novinkou jsou zmrzliny z jedinečné zakysané smetany Krajanka v pravé čokoládě. Zákazníci se mohou těšit na dvě příchutě, s vaječným likérem a na klasickou čokoládovou. Další novinkou je čokoládová…


Create Account



Log In Your Account